Team

Stay in Touch Media heeft een professioneel team om zich heen verzameld van ervaren regisseurs, redacteuren, presentatoren tot editors. Het team voelt als één grote, gezellige familie die die hoge kwaliteit bovenaan zet. Bij ons is jouw mediaproductie in goede handen en wij brainstormen graag mee over de invulling van de media campagne. Maak hieronder kennis met dit top team.

Femke van der Meer

Regisseur

Lindi de Pater

Eindredacteur

Inez Lukje

Redacteur

Karlijn Roos

Redacteur

Nance Coolen

Presentatrice

Kevin Brouwer

Producent & presentator

Iris Rulkens

Presentatrice

Mike van Doorn

Uitvoerend Producent

Reena Rambaratsingh

Visagiste

Sjoerd Legué

Graphic Designer

Brenda Leusink

Regisseur

Dit vinden onze klanten.

“Wij kijken terug op een fantastische opnamedag. We zijn zorgvuldig meegenomen in de voorbereiding, we kregen te maken met een zeer betrokken productieteam en op pro-actieve wijze werd meegedacht over het beste eindresultaat.”

“We zijn zeer content met de uiteindelijke productie. Een mooi visitekaartje van ons werk en van onze organisatie. ”

“Bovendien heeft deze productie ook bijgedragen aan een nieuwe herwaardering van ons eigen werk. Veel dank namens de VMCA.”

Jerzy Soetekouw

VMCA Almere

“Met ontzettend veel plezier en een tevreden gevoel kijken wij terug op de samenwerking met Stay In Touch Media. De voorbereiding was professioneel, duidelijk maar vooral plezierig en creatief. Het contact tijdens de opnamedag was ontzettend leuk.
Brenda, Lindi, Kevin en Rob zijn bevlogen mensen die ontzettend veel passie en plezier uitstralen, ze gaan voor kwaliteit en nemen een aanstekelijk enthousiasme met zich mee.”

“Deze dag samen optrekken is los van het resultaat al een dag om nooit te vergeten! We hebben mooie gesprekken gehad en veel geleerd over het werk wat jullie doen en hoe jullie als team alles in werking zetten om de boodschap te vertalen naar de mensen in de huiskamers, petje af!

Het eindresultaat is geweldig en we zijn er trots op dat we dit samen met jullie hebben mogen neerzetten.”

Marije Wiersma

Future Fuels Wholesale BV

“Wij hebben onze medewerkers de afgelopen periode zeker als ‘helden’ gezien. Zij hebben ondanks alle extra COVID-maatregelen het bedrijf, dat als vitaal proces was aangemerkt, 24/7 draaiend gehouden. Toch was er grote twijfel of we wel mee moesten doen aan het programma. Want de echte helden van de Corona-periode werken in de zorg en alle ondersteunde diensten die daar bij horen.”

“Het eindresultaat laat een goede coproductie zien tussen Shell Pernis en de zeer professionele crew en redactie van het programma. De oprechte belangstelling en het enthousiasme van presentator Kevin gaf de geinterviewde medewerkers het zetje om op de draaidag volledig zelfzelf te zijn. Dat leidde uiteindelijk tot een mooi en gewaardeerd item.”

Bianca Stip

Shell Pernis

“Het was een hartverwarmende uitzending. En wat is het knap om van de vele uren opnames een compacte en boeiende uitzending te maken.”

“Het was een groot genoegen om met presentator Kevin, regisseur Brenda en cameraman Rob te werken. Door hun professionaliteit, enthousiasme en inlevingsvermogen werd het een prachtige uitzending met één duidelijke boodschap: juist nu zijn mensen in de beveiliging de Helden van Nu.”

“Heel erg bedankt!”

Joost Van Den Boorn

Vbe Nederland

“Wij hebben fijn samengewerkt met stay in touch media en zijn tevreden over het eindresultaat. De mensen van SITM zijn altijd bereikbaar en reageren direct. De samenwerking verliep daardoor heel soepel. Rhenen (met de dierentuin en de horeca) is mooi in beeld gebracht en onze medewerkers zijn echt in het zonnetje gezet! En daar ging het om. Knap dat uit zoveel beeldmateriaal een goed kernachtig verhaal is gekomen!”

Annette Roks

Gemeente Rhenen

“Toen wij als KNRM werden benaderd voor het programma Helden van Nu hebben we best wel even getwijfeld. Hoewel onze vrijwillige bemanningen zwaar en impactvol werk doen, vinden wij de associatie met de term ‘held’ toch altijd wat ongemakkelijk. Omdat in het programma de term ‘held’ juist centraal staat, waren we aanvankelijk bang dat het wellicht om goedkope sensatie zou gaan door kleine dingen voor tv op te blazen.”

“Na het eerste gesprek met de mensen van Stay in Touch Media was die zorg van tafel. De zorgvuldigheid, de oprechte interesse en het gevoel echt sámen een productie te maken met respect voor wederzijdse belangen: het was héél aangenaam werken. Op de uiteindelijk draaidag zette die lijn door.”

“De contacten met zowel productie/redactie alsook met de presentatoren hebben wij als uitermate respectvol ervaren. En niet onbelangrijk: Als KNRM zijn we heel blij met het eindresultaat. Wat ons betreft blijven we in de toekomst dus graag ‘in touch’ met deze mooie ploeg televisiemakers.”

Edward Zwitser

KNRM

“Wat een mooie ervaring was het om samen met Stay In Touch Media te werken aan een uitzending voor Helden van Nu waarin twee van onze collega’s en het werk van de Hartstichting centraal stonden.”

“Op een heel korte termijn en op verschillende locaties is een geweldige uitzending geproduceerd, waarin precies het evenwicht tussen het werk voor de Hartstichting, de collega’s en de ervaringsdeskundigen op de juiste manier in beeld kwamen. Voor mij als Manager HRM heel fijn om de buitenwereld ook eens te kunnen laten zien wat al mijn hardwerkende collega’s dagelijks doen!!”

Laurence Van Gelderen

De Hartstichting

“We hadden geregeld contact en het voortraject ging goed, op basis van onze input is er een goed script geschreven.”

“De werkwijze op de draaidag was erg professioneel en de coronamaatregelen werden goed opgevolgd door iedereen. We waren die dag ook vrij snel klaar met de opnames. De sfeer was goed en de presentatrice Nance, regisseur en cameraman deden het hartstikke goed.”

“Over de uiteindelijke video zijn we heel tevreden: De uitzending was erg leuk om te zien en we ontvingen positieve reacties!”

Trycia van Brug

De Fryske Marren

“Odion is trots op de mooie tv-opnames die zijn gemaakt voor De Helden Van Nu. Odion is op respectvolle wijze in beeld gebracht met oog voor de medewerker en de mensen voor wie wij werken. Het productieteam sloot goed aan bij wat Odion voorogen had. Fijn dat de zorg zo goed onder de aandacht wordt gebracht!”

Rinske Rill

Odion

“Eindelijk het echte Urk in beeld!”

“Het programmateam heeft ons uitstekend ondersteund in het ontwikkelen van deze uitzending. Van begin tot einde is naar ons geluisterd en op een positieve manier meegedacht. Hierdoor hebben we het echte Urk kunnen laten zien! Met veel plezier hebben we samengewerkt met de crew, met een realistische uitzending over het mooie en dynamische Urk als resultaat.

We zien terug op een mooie opnamedag, waarbij de medewerkers en de ondernemers hebben kunnen laten zien waarom zij trots zijn op Urk. Nance en Frank, die voor het eerst op Urk waren, waren verrast over de dynamiek op Urk. Zij hebben het gastvrije en echte Urk ervaren!”

Geert van den Berg

Gemeente Urk

“De Helden Van Nu gaf ons de kans om te laten zien hoe wij in Coranatijd (en daarbuiten) ons werk doen. Stay In Touch Media communiceerde duidelijk en heeft ons goed bij de hand genomen in het proces. Het filmpje geeft een goed beeld van één van onze peuterscholen en de school waarin zij zitten.”

“Kortom een leuk initiatief om aan mee te werken als organisatie, waarmee we waardering laten zien voor ons vak en onze medewerkers.”

Jeltje Meijvogel

Peuter & Co

“We hebben vandaag onze opnamedag gehad; wat was het leuk en wat een fijn team om mee te mogen werken! Nance als presentatrice, Brenda als regisseur, en natuurlijk Willemijn en Rob als onontbeerlijke vakmensen.

Het was naast een gezellige middag, ook en vruchtbare middag, met name door de professionaliteit van jullie club. Dank je wel daarvoor, ook namens alle deelnemers van Waterschap Limburg!”

Cindy Reijnders

Waterschap Limburg

“Deelname aan de Helden van nu was een bijzonder leuke en energieke ervaring”

“Zo konden we in beeld laten zien hoe we werken en wat we als kennisorganisatie doen. Door op locatie te filmen bij Zuidwester en Tante Louise, de zorgorganisaties, zie je meteen hoe kennis leeft in de praktijk en men er mee aan het werk is. Het enthousiasme van cliënte Denise en haar begeleidster Paula was daarbij hartverwarmend. “

Mirella Minkman

Vilans

“Vanuit Da’s Goed Geregeld hebben we met Koninklijke Peijnenburg een bijdrage mogen leveren rondom het item “werkgeluk”. Ik heb de samenwerking met Mike als erg positief ervaren; goed bereikbaar, altijd meedenkend en een passie voor zijn vak! Bedankt voor de prettige samenwerking Mike!”

Margot de Haas

Koninklijke Peijnenburg

“Wij hebben prettig samengewerkt met Mike en met het team een mooie productie gemaakt voor RTL. Zowel vooraf als achteraf heeft Mike ons goed begeleid. Bedankt hiervoor!”

Marco Dalmeijer

Lidl

In de allereerste trouwspecial was ik te zien met mijn vlog om mijn eigen bedrijf als weddingplanner te promoten. Nu komt er een tweede trouwspecial en die ga ik samen met Kevin Brouwer presenteren. Heel blij met de kansen die het top team achter dit programma mij biedt en ik kijk er naar uit om weer samen met Kevin voor de camera te staan.”

Astrid Blaauw

Astrid Blaauw Weddings & Events

“Fijne samenwerking, met als eindresultaat een mooi promo filmpje. Prettige communicatie met een enthousiast team. Hartelijk dank voor de samenwerking en natuurlijk voor het prachtige resultaat.”

Lynn Hartmans Pepping

Carrière Rotterdam-Noord

“Vlogger Vera Britt is een topper en heeft het Kasteel perfect in beeld gebracht. Hier zijn we enorm blij mee. Goede redactie, korte lijntjes en prima communicatie.”

Sonja

Kasteel Wijenburg