Team

Stay in Touch Media heeft een professioneel team om zich heen verzameld van ervaren regisseurs, redacteuren, presentatoren tot editors. Het team voelt als één grote, gezellige familie die die hoge kwaliteit bovenaan zet. Bij ons is jouw mediaproductie in goede handen en wij brainstormen graag mee over de invulling van de media campagne. Klik op de afbeeldingen van de teamleden om kennis te maken.

Kevin Brouwer

Producent & presentator

Iris Rulkens

Presentatrice

Mike van Doorn

Uitvoerend Producent

Milan Verveer

Editor

Reena Rambaratsingh

Visagiste

Sjoerd Legué

Graphic Designer

Brenda Leusink

Regisseur

Daphne Bogaert

Zakelijk Vlogger

Massimo Gagliotti

LinkedIn Deskundige

Dit vinden onze klanten.

“Vanuit Da’s Goed Geregeld hebben we met Koninklijke Peijnenburg een bijdrage mogen leveren rondom het item “werkgeluk”. Ik heb de samenwerking met Mike als erg positief ervaren; goed bereikbaar, altijd meedenkend en een passie voor zijn vak! Bedankt voor de prettige samenwerking Mike!”

Margot de Haas

Koninklijke Peijnenburg

“Wij hebben prettig samengewerkt met Mike en met het team een mooie productie gemaakt voor RTL. Zowel vooraf als achteraf heeft Mike ons goed begeleid. Bedankt hiervoor!”

Marco Dalmeijer

Lidl

In de allereerste trouwspecial was ik te zien met mijn vlog om mijn eigen bedrijf als weddingplanner te promoten. Nu komt er een tweede trouwspecial en die ga ik samen met Kevin Brouwer presenteren. Heel blij met de kansen die het top team achter dit programma mij biedt en ik kijk er naar uit om weer samen met Kevin voor de camera te staan.”

Astrid Blaauw

Astrid Blaauw Weddings & Events

“Fijne samenwerking, met als eindresultaat een mooi promo filmpje. Prettige communicatie met een enthousiast team. Hartelijk dank voor de samenwerking en natuurlijk voor het prachtige resultaat.”

Lynn Hartmans Pepping

Carrière Rotterdam-Noord

“Vlogger Vera Britt is een topper en heeft het Kasteel perfect in beeld gebracht. Hier zijn we enorm blij mee. Goede redactie, korte lijntjes en prima communicatie.”

Sonja

Kasteel Wijenburg