Brenda Leusink.

Functie: Regisseur

Vrouw, 36 jaar, studeerde Theater-, Film- en Televisiewetenschap, leerde het vak van Guus Verstraete en volgde een droomstage bij Yorin Travel. Regisseerde op 21-jarige leeftijd live tv-programma’s bij Endemol en werkt sindsdien als creative en regisseur voor tv en online videocontent.

Maakte uitstapjes in de entertainment- en eventbranche.  Richtte de Nederlandse TrouwBranche Organisatie op inclusief concepten als de Open Trouwlocatie Dag, het Keurmerk Trouwen, de Trouw(-branche)monitor en Dutch Wedding Awards. Runt het platform mamaNL en was jarenlang manager van Xander de Buisonjé.

Maar wat mij echt drijft is iets achterlaten. Mensen in beweging zetten. Een boodschap meegeven. Betekenisvol zijn. Door betekenisvolle content te creëren kan ik mensen motiveren iets te doen of laten, ze emotioneren of entertainen. In mijn lezing “Be meaningful. Find the right story to tell in the right format” hoor je de ingrediënten van betekenisvolle content, zie je de beste voorbeelden en leer je het HEI-model zodat jij vanaf morgen betekenisvolle content maakt.