Massimo Gagliotti.

Functie: LinkedIn Deskundige

Waar kennen mensen je van?

Veel salesteams vinden het lastig om in contact te komen met de juiste beslissers. Je onderscheiden als organisatie maar ook als salesprofessional is moeilijk. Het draait allemaal om het onderscheidend vermogen. Maar als je focus legt op specifieke zaken en relevant bent voor de doelgroep is in gesprek komen ineens niet zo moeilijk meer.

We ondersteunen salesteams bij het genereren van kwalitatieve gesprekken met hun ideale doelgroep. We verbinden de juiste beslissers aan de leden van het salesteam en zorgen dat er via campagnes snel laagdrempelige gesprekken ontstaan. Ze genereren slim en snel afspraken, zelfs op C-level niveau en weten we honderden relevante contacten aan hun LinkedIn profielen te verbinden. Het opgebouwde netwerk wordt de levensader voor meer campagnes, thought leadership en engagement waar doorlopend leads uit worden gehaald.

Massimo heeft de Vendigi methode ontworpen na ruim 20 jaar ervaring Hij implementeert deze methode bij B2B bedrijven met een sterke specialisatie op de ICT sector. Het is een innovatie manier om snel in contact te komen met honderden relevante contacten, een grote database aan te leggen van geïnteresseerde beslissers en je omzet kan verhogen.