Videomarketing

Op deze pagina leggen we je graag uit wat videomarketing betekent en hoe Stay in Touch Media jou kan helpen. Hieronder een fragment uit ons SBS6 programma De Helden van Nu, waarin we coronazorghelden in het zonnetje zetten. Onze videomarketingspecialisten ontwerpen, monteren en verspreiden graag jouw video.

Wat is videomarketing.

Videomarketing is het inzetten van video als middel om je merk, product of dienst te promoten en te op de markt te zetten. Videomarketing kun je doen via je eigen kanalen, zoals je website, maar ook via andere kanalen zoals televisie. Bedrijven en organisaties kunnen niet langer om videomarketing heen en de statistieken spreken voor zich. Gemiddeld heeft een video 135% meer organisch bereik dan een bericht met een foto. Daarnaast besteden we ongeveer een uur per dag aan het kijken van video’s. Wij helpen jou om je bedrijfsverhaal op een laagdrempelige manier bij je doelgroep te brengen.

Portfolio
IMG_1706

Alles in huis .

Stay in Touch Media produceert al jaren video’s voor televisie en online. Wij hebben alles in huis om deze productie mogelijk te maken: van het schrijven van de scripts tot het verzorgen van de opnames en de montage. Met de juiste kennis en apparatuur produceren we zakelijke video’s voor organisaties, en hebben we de expertise in huis om te adviseren over het implementeren van video in je marketingstrategie. Benieuwd wat videomarketing voor jouw organisatie kan betekenen op de lange termijn? Neem contact met ons op via het formulier op de website.

Dit vinden onze klanten.

“Toen wij als KNRM werden benaderd voor het programma Helden van Nu hebben we best wel even getwijfeld. Hoewel onze vrijwillige bemanningen zwaar en impactvol werk doen, vinden wij de associatie met de term ‘held’ toch altijd wat ongemakkelijk. Omdat in het programma de term ‘held’ juist centraal staat, waren we aanvankelijk bang dat het wellicht om goedkope sensatie zou gaan door kleine dingen voor tv op te blazen.”

“Na het eerste gesprek met de mensen van Stay in Touch Media was die zorg van tafel. De zorgvuldigheid, de oprechte interesse en het gevoel echt sámen een productie te maken met respect voor wederzijdse belangen: het was héél aangenaam werken. Op de uiteindelijk draaidag zette die lijn door.”

“De contacten met zowel productie/redactie alsook met de presentatoren hebben wij als uitermate respectvol ervaren. En niet onbelangrijk: Als KNRM zijn we heel blij met het eindresultaat. Wat ons betreft blijven we in de toekomst dus graag ‘in touch’ met deze mooie ploeg televisiemakers.”

Edward Zwitser

KNRM

“Wat een mooie ervaring was het om samen met Stay In Touch Media te werken aan een uitzending voor Helden van Nu waarin twee van onze collega’s en het werk van de Hartstichting centraal stonden.”

“Op een heel korte termijn en op verschillende locaties is een geweldige uitzending geproduceerd, waarin precies het evenwicht tussen het werk voor de Hartstichting, de collega’s en de ervaringsdeskundigen op de juiste manier in beeld kwamen. Voor mij als Manager HRM heel fijn om de buitenwereld ook eens te kunnen laten zien wat al mijn hardwerkende collega’s dagelijks doen!!”

Laurence Van Gelderen

De Hartstichting

“We hadden geregeld contact en het voortraject ging goed, op basis van onze input is er een goed script geschreven.”

“De werkwijze op de draaidag was erg professioneel en de coronamaatregelen werden goed opgevolgd door iedereen. We waren die dag ook vrij snel klaar met de opnames. De sfeer was goed en de presentatrice Nance, regisseur en cameraman deden het hartstikke goed.”

“Over de uiteindelijke video zijn we heel tevreden: De uitzending was erg leuk om te zien en we ontvingen positieve reacties!”

Trycia van Brug

De Fryske Marren

“Odion is trots op de mooie tv-opnames die zijn gemaakt voor De Helden Van Nu. Odion is op respectvolle wijze in beeld gebracht met oog voor de medewerker en de mensen voor wie wij werken. Het productieteam sloot goed aan bij wat Odion voorogen had. Fijn dat de zorg zo goed onder de aandacht wordt gebracht!”

Rinske Rill

Odion

“Eindelijk het echte Urk in beeld!”

“Het programmateam heeft ons uitstekend ondersteund in het ontwikkelen van deze uitzending. Van begin tot einde is naar ons geluisterd en op een positieve manier meegedacht. Hierdoor hebben we het echte Urk kunnen laten zien! Met veel plezier hebben we samengewerkt met de crew, met een realistische uitzending over het mooie en dynamische Urk als resultaat.

We zien terug op een mooie opnamedag, waarbij de medewerkers en de ondernemers hebben kunnen laten zien waarom zij trots zijn op Urk. Nance en Frank, die voor het eerst op Urk waren, waren verrast over de dynamiek op Urk. Zij hebben het gastvrije en echte Urk ervaren!”

Geert van den Berg

Gemeente Urk

“De Helden Van Nu gaf ons de kans om te laten zien hoe wij in Coranatijd (en daarbuiten) ons werk doen. Stay In Touch Media communiceerde duidelijk en heeft ons goed bij de hand genomen in het proces. Het filmpje geeft een goed beeld van één van onze peuterscholen en de school waarin zij zitten.”

“Kortom een leuk initiatief om aan mee te werken als organisatie, waarmee we waardering laten zien voor ons vak en onze medewerkers.”

Jeltje Meijvogel

Peuter & Co

“We hebben vandaag onze opnamedag gehad; wat was het leuk en wat een fijn team om mee te mogen werken! Nance als presentatrice, Brenda als regisseur, en natuurlijk Willemijn en Rob als onontbeerlijke vakmensen.

Het was naast een gezellige middag, ook en vruchtbare middag, met name door de professionaliteit van jullie club. Dank je wel daarvoor, ook namens alle deelnemers van Waterschap Limburg!”

Cindy Reijnders

Waterschap Limburg

“Deelname aan de Helden van nu was een bijzonder leuke en energieke ervaring”

“Zo konden we in beeld laten zien hoe we werken en wat we als kennisorganisatie doen. Door op locatie te filmen bij Zuidwester en Tante Louise, de zorgorganisaties, zie je meteen hoe kennis leeft in de praktijk en men er mee aan het werk is. Het enthousiasme van cliënte Denise en haar begeleidster Paula was daarbij hartverwarmend. “

Mirella Minkman

Vilans

“Vanuit Da’s Goed Geregeld hebben we met Koninklijke Peijnenburg een bijdrage mogen leveren rondom het item “werkgeluk”. Ik heb de samenwerking met Mike als erg positief ervaren; goed bereikbaar, altijd meedenkend en een passie voor zijn vak! Bedankt voor de prettige samenwerking Mike!”

Margot de Haas

Koninklijke Peijnenburg

“Wij hebben prettig samengewerkt met Mike en met het team een mooie productie gemaakt voor RTL. Zowel vooraf als achteraf heeft Mike ons goed begeleid. Bedankt hiervoor!”

Marco Dalmeijer

Lidl

In de allereerste trouwspecial was ik te zien met mijn vlog om mijn eigen bedrijf als weddingplanner te promoten. Nu komt er een tweede trouwspecial en die ga ik samen met Kevin Brouwer presenteren. Heel blij met de kansen die het top team achter dit programma mij biedt en ik kijk er naar uit om weer samen met Kevin voor de camera te staan.”

Astrid Blaauw

Astrid Blaauw Weddings & Events

“Fijne samenwerking, met als eindresultaat een mooi promo filmpje. Prettige communicatie met een enthousiast team. Hartelijk dank voor de samenwerking en natuurlijk voor het prachtige resultaat.”

Lynn Hartmans Pepping

Carrière Rotterdam-Noord

“Vlogger Vera Britt is een topper en heeft het Kasteel perfect in beeld gebracht. Hier zijn we enorm blij mee. Goede redactie, korte lijntjes en prima communicatie.”

Sonja

Kasteel Wijenburg