Videomarketing

Op deze pagina leggen we je graag uit wat videomarketing betekent en hoe Stay in Touch Media jou kan helpen. Hieronder een fragment uit ons RTL 4 programma De Helden van Nu, waarin we coronazorghelden in het zonnetje zetten. Onze videomarketingspecialisten ontwerpen, monteren en verspreiden graag jouw video.

Wat is videomarketing.

Videomarketing is het inzetten van video als middel om je merk, product of dienst te promoten en te vermarkten. Videomarketing kun je doen via je eigen kanalen, zoals je website, maar ook via andere kanalen zoals televisie. Bedrijven en organisaties kunnen niet langer om videomarketing heen en de statistieken spreken voor zich. Gemiddeld heeft een video 135% meer organisch bereik dan een bericht met een foto. Daarnaast besteden we ongeveer een uur per dag aan het kijken van video’s. Wij helpen jou om je bedrijfsverhaal op een laagdrempelige manier bij je doelgroep te brengen.

Portfolio
NK2B0088

Alles in huis .

Stay in Touch Media produceert al jaren video’s voor televisie en online. Wij hebben alles in huis om deze productie mogelijk te maken: van het schrijven van de scripts, het verzorgen van de opnames en de montage. Met de juiste kennis en apparatuur produceren we zakelijke video’s voor organisaties, en hebben we de expertise in huis om te adviseren over het implementeren van video in je marketingstrategie. Benieuwd wat videomarketing voor jouw organisatie kan betekenen op de lange termijn? Neem contact op met ons via 010 808 01 46 of info@stayintouchmedia.nl

Dit vinden onze klanten.

“Vanuit Da’s Goed Geregeld hebben we met Koninklijke Peijnenburg een bijdrage mogen leveren rondom het item “werkgeluk”. Ik heb de samenwerking met Mike als erg positief ervaren; goed bereikbaar, altijd meedenkend en een passie voor zijn vak! Bedankt voor de prettige samenwerking Mike!”

Margot de Haas

Koninklijke Peijnenburg

“Wij hebben prettig samengewerkt met Mike en met het team een mooie productie gemaakt voor RTL. Zowel vooraf als achteraf heeft Mike ons goed begeleid. Bedankt hiervoor!”

Marco Dalmeijer

Lidl

In de allereerste trouwspecial was ik te zien met mijn vlog om mijn eigen bedrijf als weddingplanner te promoten. Nu komt er een tweede trouwspecial en die ga ik samen met Kevin Brouwer presenteren. Heel blij met de kansen die het top team achter dit programma mij biedt en ik kijk er naar uit om weer samen met Kevin voor de camera te staan.”

Astrid Blaauw

Astrid Blaauw Weddings & Events

“Fijne samenwerking, met als eindresultaat een mooi promo filmpje. Prettige communicatie met een enthousiast team. Hartelijk dank voor de samenwerking en natuurlijk voor het prachtige resultaat.”

Lynn Hartmans Pepping

Carrière Rotterdam-Noord

“Vlogger Vera Britt is een topper en heeft het Kasteel perfect in beeld gebracht. Hier zijn we enorm blij mee. Goede redactie, korte lijntjes en prima communicatie.”

Sonja

Kasteel Wijenburg