• Maandag to vrijdag van 9:00 - 17:00
  • Telefoon nr: 010 - 8080146

TV formats

BUSINESS NL

Business NL is het platform voor zakelijk Nederland. Dit is de plek waar ondernemers de geheimen van succesvol ondernemen onthullen. Deze zijn vastgelegd in high-profile vlogs, die voorbij komen op de gloednieuwe Business NL tijdlijn. Het programma Business NL zal in de zomer van 2019 weer te zien zijn op diverse tijdstippen op RTL 7 en RTL Z (o.a. pre-primetime) en LinkedIn.

– Presentatie: Kevin Brouwer en Iris Rulkens
– Deskundigen: Massimo Gagliotti en Jaap Hulsmann

Partners: European Credit Partners, Trigion,  International Workplace Group, My Shredded Lifestyle, NS Zakelijk, Stage Entertainment.

DE BESTE VAN NEDERLAND

In dit dynamische TV-programma gaat ondernemend Nederland de strijd met elkaar aan om deze felbegeerde titel. Verschillende beroepsgroepen en branches passeren de revue, waarin deelnemers uit de diverse provincies het steeds opnieuw tegen elkaar opnemen. Met leuke, persoonlijke en hier en daar (te) gekke en opvallende vlogs, gooien de ondernemers alles in de strijd om de meeste stemmen binnen te halen. De kijker thuis bepaalt wie de leukste vlog heeft gemaakt.

Meer informatie op: www.rtl.nl/debestevannederland
– Presentatie: Kevin Brouwer en Raffaëla Paton

Partners: Ellis Gourmet Burger, Inntel Hotels, Bakker Klootwijk, Walibi Holland, ROFRA Home, Woonwinkel Goossens Wonen & Slapen, VVV Nederland, HealthCity

DA’S GOED GEREGELD

Da’s Goed Geregeld is een informatief programma bomvol tips en inspiratie voor ondernemende mensen. Da’s Goed Geregeld is het eerste programma voor zowel de business als consumentenmarkt en is met 6 succesvolle seizoenen één van de succesvolle formats van Stay in Touch Media.

Meer informatie op: rtl.nl/goedgeregeld
– Presentatie: Kevin Brouwer en Cheryl Mauer

Partners: Ziggo, De Hypotheker, Villa Pardoes, Blue Boat Company, Douwe Egberts, Heineken, See Buy Fly, Finesse Bodyline Clinic, Woonbron, Rabobank Nederland, Koninklijke Peijnenburg B.V.

TRIPS & TRAVEL

In het reisprogramma Trips & Travel laten presentatoren Kevin Brouwer en Raynor Arkenbout je de leukste hotspots zien in Nederland en daarbuiten. Bekende en onbekende vloggers worden ook op pad gestuurd. In dit infotainment programma  gaat Raynor de 12 provincies langs voor de leukste travel tips in Nederland. Kevin daarentegen gaat naar het buitenland en bezoekt bekende vrienden (zoals Katja Schuurman, Inge Ipenburg en Ruud Feltkamp) over hun favoriete bestemmingen in het buitenland.

Meer informatie op: rtl.nl/tripsandtravel
– Presentatie: Kevin Brouwer en Raynor Arkenbout
Gasten: Katja Schuurman, Ruud Feltkamp, Everon Jackson Hooi, Inge Ipenburg

Partners: See Buy Fly, Curaçao Toeristen Bureau, Landal GreenParks, Droomparken, 333travel

THE CHALLENGE

The Challenge kent iedere week een uitdaging, waardoor je keer op keer het onverwachte kan verwachten. Presentator Kevin Brouwer heeft de taak om alles in goede banen te leiden en de deelnemers te helpen met hun challenge. The Challenge werd uitgezonden op de late zondagmiddag (17.00 – 17.30 uur op RTL4).

Meer informatie op: www.rtl.nl/thechallenge
– Presentatie: Kevin Brouwer

Partners: KPN, Halfords, Stichting Lach voor een Dag, Daniel Den Hoed Fonds

BUSINESS 010

Business 010 is een talkshow voor ondernemend Nederland, uitgezonden vanuit het hart van Rotterdam. Met innovatieve startups, inspirerende ondernemersverhalen én de business belicht achter bekend Nederland. Presentator Kevin Brouwer  duikt samen met theatermaker John Buijsman en Ingrid Adriaanse in de wereld van ondernemen. Met een vleugje Rotterdamse humor en ondernemerstips van grote én kleine ondernemers uit het hele land.

Meer informatie op: rtl.nl/business010
– Presentatie: Kevin Brouwer, John Buijsman en Ingrid Adriaanse

Partners: Deloitte, MVO Nederland, KPN, Daamen & van Sluis, BLOC, Eneco, Holland Casino, Van den Assem, Transavia

Stay in Touch Media team

Kevin Brouwer
Creative Director
Brenda Leusink
Regisseur
Mike van Doorn
Uitvoerend Producent
Jasper Bons
Eindredacteur