Stay in Touch Media weer back on screen!

In maart 2019 is Stay in Touch Media met haar formats weer terug op televisie met bekende formats als het vlogprogramma De Beste van Nederland, het programma Da’s Goed Geregeld voor mensen die alles in hun leven goed geregeld willen hebben, het reisprogramma Trips and Travel, maar ook het nieuwe RTL 7/RTL Z format Business NL dat helemaal inspeelt op de zakelijke markt door middel van high-profile ondernemersvlogs.

Goed nieuws: we hebben de overstap gemaakt naar pre-primetime. Dit houdt in dat we gaan uitzenden van 17.00 t/m 17.30 uur (vóór het RTL nieuws).

 

De formats die dit televisieseizoen terugkeren:

Ben je van plan om na de feestdagen in het huwelijksbootje te stappen? Ga je in het nieuwe jaar je rijbewijs halen? Vanaf maart is De Beste van Nederland terug op RTL 4 en presentator Kevin Brouwer zal opnieuw professionele vloggers het land in sturen om de leukste vlog te maken. De kijker thuis kan via onze website een stem uitbrengen op de beste vlog.

In de komende reeks, die zal starten op zaterdag 9 maart, laten we de beste overnachtingen en rijscholen zien. Voor de romantici onder ons komt er ook nog een trouwspecial aan.

Voordat het seizoen gaat beginnen, wordt er op 20 januari al een special uitgezonden die helemaal in het teken staat van goede voornemens.

Komend jaar staan de uitzendingen van Da’s Goed Geregeld in het teken van instanties waar je mee te maken krijgt tijdens ziekteverzuim, financieel advies van verschillende bedrijven en de negenmaandenbeurs. Is er volgend jaar een baby op komst of ben je op zoek naar informatie over financiële ondersteuning? Kijk dan vanaf maart weer naar Da’s Goed Geregeld op RTL4. De Negen Maanden Beurs-aflevering zal te zien zijn op zaterdag 2 maart. De overige afleveringen zijn te zien op zaterdag 6, 13 en 20 april.

In ons nieuwste programma Business NL staan businessverhalen centraal.

In dit programma wordt de traditionele manier van televisie maken gecombineerd met (zakelijk) vloggen. Het programma Business NL zal in het voorjaar van 2019 te zien zijn op diverse tijdstippen op RTL 7, RTL Z (o.a. pre-primetime) en LinkedIn. In dit format komen er inspirerende businessverhalen voorbij van verschillende ondernemers als: European Credit Partners, ITEC en Q Makelaars. Op de hoogte blijven van Ondernemerssucces? Volg de Facebookpagina van Stay in Touch Media voor alle updates.

Ook Trips and Travel komt volgend jaar weer terug! Is het tijd voor een weekendje weg of een lange vakantie naar de zon? Presentatoren Kevin Brouwer en Sita Vermeulen gaan je de leukste hotspots in binnen- en buitenland laten zien. Uiteraard blijven wij je op de Facebook-pagina van Trips and Travel voorzien van leuke tips voor gezellige uitjes en mooie vakantiebestemmingen.