• Maandag to vrijdag van 9:00 - 17:00
  • Telefoon nr: 010 - 8080146

Over ons

OVER ONS

Stay in Touch Media BV is een mediabedrijf gespecialiseerd in video content voor televisie en online. Met een enthousiast en creatief team maken wij succesvolle programma’s voor RTL en SBS zoals: Trips & Travel, Da’s goed geregeld, De Beste van Nederland en de primetime talkshow Business 010. Daarnaast is Stay In Touch Media het eerste bedrijf in Nederland dat vloggen voor bedrijven heeft gelanceerd. Voor elk programma en videoproject hebben wij verschillende teams die met veel passie zorgen voor een pakkend eindresultaat.

Stay in Touch Media heeft een professioneel team om zich heen verzameld van ervaren regisseurs, redacteuren, social media specialisten tot zakelijke vloggers. Het team voelt als één grote, gezellige familie die die hoge kwaliteit bovenaan zet. Bij ons is uw mediaproductie in goede handen en onze ervaren marketeers brainstormen graag mee over de invulling van de (social) media campagne.

De reden dat opdrachtgevers voor ons kiezen is vooral gebaseerd op onze ervaring in het medialandschap, enthousiasme, oog voor detail maar bovenal de onuitputtelijke creativiteit.

WIJ ZIJN EEN ERKEND LEERBEDRIJF

Stay in Touch Media BV is door SBB officieel erkend als leerbedrijf voor diverse opleidingen. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om leerlingen van het MBO een volwaardige leerwerkplek te bieden. Binnen Stay in Touch Media kunnen leerlingen de leerdoelen behalen die voor de opleiding gesteld zijn. Om de leerlingen te helpen deze doelen te realiseren, zorgen wij intern voor adequate begeleiding.

EEN GREEP UIT ONZE PARTNERS

Stay in Touch Media team

Kevin Brouwer
Creative Director
Brenda Leusink
Regisseur
Mike van Doorn
Uitvoerend Producent
Jasper Bons
Eindredacteur