• Maandag to vrijdag van 9:00 - 17:00
  • Telefoon nr: 010 - 8080146

Diensten

VLOGGEN VOOR BEDRIJVEN

Door het inzetten van zakelijke vlogs in combinatie met het klassieke bereik van TV is Stay in Touch Media een nieuwe weg ingeslagen.

Zakelijk vloggen is het presenteren van een bedrijf met een persoonlijke video. Dit zorgt ervoor dat je de doelgroep een persoonlijk en laagdrempelig kijkje geeft in wat jij doet. Dit creëert betrokkenheid en vertrouwen. Het is een opvallende en unieke vorm van content marketing.

PAKKENDE COMMERCIAL

Door onder meer onze ruime ervaring met radio en televisie zijn wij ook bij uitstek uw partner voor het maken van een professionele radio- en/of televisiecommercial. De commercials die wij produceren worden uitsluitend ingesproken door ervaren voice over stemmen.

Daarnaast worden de commercials voorzien van de juiste muziek en/of effecten. Onze producer is reeds jaren actief op dit gebied en weet haarfijn het doel van uw commercial te bereiken.

 

SPREKENDE BEDRIJFSFILM

Inspireer uw contacten/klanten en vergroot uw netwerk met een bedrijfsfilm van Stay in Touch Media. Met alle vormen van creativiteit produceren wij een exclusieve bedrijfsfilm die in deze tijd onmisbaar is voor een bedrijf, stichting of vereniging.

Een krachtige film die de kijker weet te boeien en gebruikt kan worden op internet maar ook tijdens een sales-presentatie, op de beurs, in de winkel of om af te spelen op een plasma TV.

TV PARTICIPATIE

Maak kennis met TV, non-spot advertising in branded content programma’s. In onze TV formats zoals Trips & Travel, Da’s Goed Geregeld, De Beste van Nederland en Business010 liggen mooie kansen voor ondernemers om zich landelijk te presenteren op succesvolle zenders.

TV deelname zorgt voor enorme naamsbekendheid en verhoogt direct de vindbaarheid via internet. Voor meer informatie en/of programma participatie, neem contact met ons op.

VIDEOCLIP OPNAMES

Stay in Touch Media faciliteert ook videoclip opnames.

Videoclip opnames nemen wij op in een professionele studio, vakkundig begeleid met licht en geluid. Vervolgens worden ze ook nog professioneel gemonteerd zodat u ze bijvoorbeeld intern kunt gebruiken , of op alle social media kunt publiceren.

GREEN SCREEN OPNAMES

De techniek van een green screen wordt al tijden gebruikt en nog steeds dagelijks gehanteerd. Denkt u maar eens aan de weerman die het weer presenteert.

Als u een pitch wilt opnemen, een nieuw product wilt presenteren of een instructievideo wilt maken, het is allemaal mogelijk met een green screen. Stay in Touch Media beschikt over alle apparatuur, belichting en montage software om een opname te maken die u vervolgens intern kunt gebruiken of kunt uploaden naar sociale media.