• Maandag to vrijdag van 9:00 - 17:00
  • Telefoon nr: 010-2443254

Over ons

OVER ONS

Stay in Touch Media is een media bedrijf uit Rotterdam en creëert video content voor bedrijven en organisaties. Wij zijn ook bekend van succesvolle TV programma’s als Trips & Travel, Da’s Goed Geregeld, De Beste van Nederland (RTL4) en de zakelijke talkshow Business010 (RTL Z). Daarnaast produceren we bedrijfs- en instructiefilms voor de zakelijke markt en ‘Vloggen voor bedrijven’.

Stay in Touch Media heeft een waardevol team van professionals om zich heen verzameld van cameramensen tot editors en van regisseurs tot webdesigners. Bij ons is uw mediaproductie in goede handen en onze ervaren marketeers brainstormen graag mee over de invulling van de (social) media campagne.

De reden dat opdrachtgevers voor ons kiezen is vooral gebaseerd op onze ervaring in het medialandschap, enthousiasme, oog voor detail maar bovenal de onuitputtelijke creativiteit.

WIJ ZIJN EEN ERKEND LEERBEDRIJF

Stay in Touch Media BV is door SBB officieel erkend als leerbedrijf voor diverse opleidingen. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om leerlingen van het MBO een volwaardige leerwerkplek te bieden. Binnen Stay in Touch Media kunnen leerlingen de leerdoelen behalen die voor de opleiding gesteld zijn. Om de leerlingen te helpen deze doelen te realiseren, zorgen wij intern voor adequate begeleiding.

EEN GREEP UIT ONZE PARTNERS

Stay in Touch Media team

Kevin Brouwer
CEO
Cheryl Mauer
Presentatrice
Brenda Leusink
Regisseur
Mike van Doorn
Programma Coördinator