• Maandag to vrijdag van 9:00 - 17:00
  • Telefoon nr: 010-2443254

Diensten

SPREKENDE BEDRIJFSFILM

Inspireer uw contacten/klanten en vergroot uw netwerk met een bedrijfsfilm van Stay in Touch Media. Met alle vormen van creativiteit produceren wij een exclusieve bedrijfsfilm die in deze tijd onmisbaar is voor een bedrijf, stichting of vereniging.

Een krachtige film die de kijker weet te boeien en gebruikt kan worden op internet maar ook tijdens een sales-presentatie, op de beurs, in de winkel of om af te spelen op een plasma TV.

PAKKENDE COMMERCIAL

Door onder meer onze ruime ervaring met radio en televisie zijn wij ook bij uitstek uw partner voor het maken van een professionele radio- en/of televisiecommercial. De commercials die wij produceren worden uitsluitend ingesproken door ervaren voice over stemmen.

Daarnaast worden de commercials voorzien van de juiste muziek en/of effecten. Onze producer is reeds jaren actief op dit gebied en weet haarfijn het doel van uw commercial te bereiken.

 

VLOGGEN VOOR BEDRIJVEN

Stay in Touch Media heeft zich met ‘De Beste van Nederland’ voor RTL4 als eerste producent in Nederland bezig gehouden met vloggen op TV.

Bedrijven hebben behoefte aan communicatie met klanten door middel van pakkende video content. Stay in Touch Media komt in het najaar van 2017 met ‘Vloggen voor bedrijven’. Binnenkort meer!

TV PARTICIPATIE

Maak kennis met TV, non-spot advertising in branded content programma’s. In onze TV formats zoals Trips & Travel, Da’s Goed Geregeld, De Beste van Nederland en Business010 liggen mooie kansen voor ondernemers om zich landelijk te presenteren op succesvolle zenders.

TV deelname zorgt voor enorme naamsbekendheid en verhoogt direct de vindbaarheid via internet. Voor meer informatie en/of programma participatie, neem contact met ons op.